Veza poslana na email.

Nismo vam mogli poslati linka na vaš email. Molimo provjerite svoju email adresu

GEO5

Geološka mjerenja

GEO5 programi procijeni podatke iz geoloških mjerenja, izrade geoloških modela i stručnih izvješća podataka. Podaci iz geološkog modela mogu se izvesti u GEO5 programih za dizajniranje. Moguće je definirati nasipe i rezove zemlja za izračun volumena Zemlje.

Geološka mjerenja (upravljanje) i izvješćivanje softverskih podataka

Program GEO5 Stratigrafija ocjenjuje rezultate iz zone istraživanja (bušotine, CPT, SPT, itd), stvara 2D ili 3D geološke modele i izvozi presjek i geološke profile u GEO5 programe za dizajn.

GEO5-2018-Stratigraphy-video-presentation

Zona istraživanja jje modul, koji se koristi za izvješćivanje profesionalnih podataka iz programa Pruži mnogo različitih, u naprijed definiranih, izvješća s podacma rezultata istrage ( bušotine, SPT, CPT, DPT, itd.) I izvješća stvorenih geoloških poprečnih presjeka iz geološkog modela. Zona istraživanja je proširen modul programa Stratigrafija (modul će biti objavljen u GEO5 2019 izdanju).

Program Teren omogućuje stvaranje digitalnog modela terena i slojeve tla od unesenih ili uvezene točke, rubova i bušotina. Još jedan GEO5 program, koji može biti pokrenut iz programa, da biste provjerili stvorene geoloških modela. On također omogućuje jednostavnu definiciju nasipa i zemljanih rezova za izračun volumena Zemlje.

Programi za analize stabilnosti:

Pokušajte softver GEO5.
Bezplatno i bez ograničenja analiza.

Softver ne radi na mobilnih aparatima. Možemo vam poslati link za download na vaš email.

Želite saznati više o tom softveru?

Dobite odmah izračune cijena u naši trgovini ili nas kontaktirajte.